Agrifirm Feed > Varkens >  > Big Control

Met Big Control 50 gram extra groei

Big Control is een totaalaanpak waarbij het draait om een goede voeropname, gezonde biggen en maximale groei. Het groeipotentieel van uw biggen wordt met Big Control optimaal benut met als resultaat: tot 50 gram extra groei per dag.

Air Line® [2.0]

Biggen realiseren een prima groei, tot 50 gram extra groei per dag, wanneer gebruikt wordt gemaakt van Air Line® [2.0] Big. De Air Line® voeders onderscheiden zich door de unieke, gepatenteerde processing. Hierdoor zijn de voeders veel beter ontsloten, verbetert de vertering met gemiddeld 6 procent en zorgen ze voor een hogere energiewaarde.

Optimale darmgezondheid

Big Control is daarnaast ook gericht op optimale darmgezondheid en een hogere  voeropname. Optimale darmgezondheid wordt bereikt met Darmfit®. Dit is een unieke set van natuurlijke grondstoffen die op verschillende manieren de gezondheid verbeteren. Door de toevoeging van Darmfit® aan het biggenvoer worden voedingsstoffen beter opgenomen. Het resultaat: betere (darm) gezondheid, meer groei en uniforme biggen.

Voeropname > gezondheid > groei

Het verstrekken van een smakelijke en goed verteerbare biggenkorrel in het kraamhok zorgt voor gewenning aan vast voedsel en stimulering van het maagdarmkanaal. Met het juiste voer en het juiste voermanagement kan de voeropname flink worden verhoogd. Ook direct na het spenen blijven de biggen eten. Bij een hoge voeropname is de basis gelegd voor een goede gezondheid. Ondersteund met de juiste voeders, zorgt dit uiteindelijk voor maximale groei.

Gebaseerd op onderzoek

Big Control is een succesvolle aanpak die zich in de praktijk bewezen heeft. Het is ontwikkeld door de nutritionisten van Agrifirm Feed in samenspraak met het Agrifirm Innovation Center. Het is uitvoerig getest op Researchfarm Laverdonk en in de praktijk getoetst.

Neem voor meer informatie contact op met uw specialist Varkenshouderij of maak gebruik van de contactmogelijkheden in de rechterkolom.

Neem contact op

Bel mij

Bel ons

Agrifirm Feed BV - Varkens

Mail ons

Verzenden