Meer informatie over bollennetten?


Heeft u interesse in bollennetten?  Bollennetten aanschaffen vereist maatwerk. Onze specialisten adviseren u hierover graag. Of neem contact op met:
 

Afdeling Verkoopondersteuning Zwaagdijk
T. 088 488 12 90
E-mail: plant@agrifirm.com

 

Bollennetten

Afbeelding Links

De bollennetten van Agrifirm Plant hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Sinds het begin van de nettenteelt werken wij samen met fabrikant Karatzis voortdurend aan het verbeteren van de netten voor het bereiken van maximale teeltresultaten.

De praktijk is de beste voedingsbodem voor productontwikkeling. Bij de doorontwikkeling van de netten worden de wensen en ervaringen van bollenkwekers en loonwerkers door vertaald naar een optimaal product.

Duurzaamheid, hergebruik en recycling
Voor het toekomstbestendig kweken van bollen is duurzaam gebruik belangrijk. Onze netten zijn op zo’n manier verpakt dat er zo min mogelijk afval ontstaat. Daarbij zijn alle bollennetten van Agrifirm Plant geschikt voor hergebruik. Ook worden de netten op een verantwoorde manier ingezameld en gerecycled tot een basisproduct voor de plastic industrie.

Assortiment
U kunt bij ons terecht voor:
•    Easynet
•    Flexinet
•    Diamond Mesh

Voor Easyney, Flexinet, en Diamond Mesh geldt:
•    Hoge treksterkte en van uitstekende kwaliteit
•    Netten snoeren niet in, ook niet bij planten van grote maten
•    Alle netten geschikt voor hergebruik
•    Uitstekende wikkeling van de rollen en daardoor goede afrol in machine
•    Slimme verpakking dus minimaal afval
•    Gebruikte netten worden op een verantwoorde en duurzame manier gerecycled

 

 

Easynet

Easynet is hét net onder de netten en doet precies waar de naam voor staat: probleemloos planten en oogsten. Agrifirm Plant heeft het Easynet vernieuwd: Easynet S1. Door een verbeterde weefconstructie, sluit het onder- en bovennet nauw op elkaar aan.


 

Lees meer...
 

Diamond Mesh

Diamond Mesh heeft een onderscheidende maasconstructie en biedt nog meer ruimte voor beworteling en spruitontwikkeling.


 


 

Flexinet

Flexinet is een soepel bollennet dat makkelijk in gebruik is. Het volgt de bodem goed en sluit beter op de grond aan, waardoor de bol goed wortelt. Het Flexinet wordt veel in combinatie gebruikt met Easynet: Flexinet onder en Easynet boven.


Inzameling bollennetten

Afbeelding Links

Duurzaamheid is altijd een uitgangspunt geweest. Agrifirm Plant hecht veel waarde aan het op een verantwoorde manier van bollennetten inzamelen, verwerken en hergebruiken. GP Groot zamelt de gebruikte netten in waarna samen met Van der Peet Cleaning zorggedragen wordt voor recycling. Dit maakt dat de voormalige bollennetten uiteindelijk worden teruggevonden in onder andere fruitnetjes.

Om inzameling effectiever te laten lopen, kunt u zich voor aanvang van het rooiseizoen bij GP Groot aanmelden via dit aanmeldformulier.