Agrifirm Feed > Varkens >  > Sow Control

Sow Control

Sow Control is een optimale mix van topkwaliteit voeders, het juiste voermanagement en deskundig advies. Een succesvolle aanpak die zich in de praktijk inmiddels bewezen heeft. Binnen Sow Control houden wij nadrukkelijk rekening met de vier fases die de zeug tijdens haar cyclus doormaakt.  

Sow Control zeugenvoeders dragen bij aan het beste resultaat

Wij verwachten steeds meer van onze zeugen. Keer op keer moeten zij hun cyclus doorlopen met als resultaat een grote toom uniforme en vitale biggen. Hiervoor is een perfecte ondersteuning van de zeugen gedurende de cyclus van groot belang. Want alleen dan kunnen zeugen ‘in control’ zijn. Reden voor Agrifirm om voor iedere fase in de zeugencyclus een specifieke aanpak en speciale voeders te ontwikkelen, die optimaal aansluiten bij de behoefte van hoogproductieve zeugen.

Sow Control voeders

Sow Control Flush

Snelle suikers stimuleren de berigheid en hebben een positief effect op de kwaliteit van eicellen. Een goede basis voor de volgende
toom biggen.

Sow Control Dracht

Geeft sturing op rust, verzadiging en een juiste conditie van de zeugen. Daarnaast levert het een positieve bijdrage aan het beenwerk en de klauwgezondheid van de zeug.

Sow Control Transitie

Ondersteunt de zeug in de overgang van dracht naar lactatie door een bijdrage aan soepele uiers, een vlot geboorteproces en bigvitaliteit.

Sow Control Lactatie

Gericht op een vlotte melkproductie met als resultaat een hoger toomgewicht en draagt bij aan een grote, uniforme toom biggen in de volgende worp.

Adviesprotocol

‘In control’ zijn vereist werken volgens vaste protocollen. Dit geldt ook voor de adviesrol van onze adviseurs en specialisten. Samen met u werken zij volgens het Sow Control adviesprotocol.

De voordelen voor u als zeugenhouder:

  • Deskundige begeleiding gericht op resultaat op uw bedrijf
  • Gezamelijke aanpak
  • De juiste voeders voor iedere fase van de zeug
  • Voeradvies op basis van uw persoonlijke wensen

Sow Control en Dutch Farming

Door de gerichte inzet op innovaties en continue efficiëntieverbeteringen in de operatie, draagt Agrifirm bij aan het leveren van topprestaties op het boerenerf. Deze visie vat Agrifirm samen onder de noemer Dutch Farming. Sow Control sluit één-op-één aan bij de Dutch Farming visie. Het is een concreet voorbeeld van ‘Slim voeden’, één van de drie pijlers van de Dutch Farming visie van Agrifirm. Met Sow Control laat Agrifirm zien dat slim voeden bij kan dragen aan arbeidsgemak en voorspelbaarheid. www.dutchfarming.com

Neem contact op

Bel mij

Bel ons

Agrifirm Feed BV - Varkens

Mail ons

Verzenden